top of page
serigrafix-roses-portada-3-min (1).jpg

UNA SOLUCIÓ PERFECTE,
PER UN PROJECTE PERFECTE

DESCUBREIX COM TREBALLEM

serigrafix-taller-idea.jpg

01

VALOREM LA TEVA IDEA

DSC03851 (3)-min.JPG

02

BUSQUEM LA SOLUCIÓ IDEAL

DSC03670 (1)-min.JPG

03

MOSTRA I PRODUCCIÓ

DTG

La impressió Direct to Garment (DTG) és una tècnica d'impressió tèxtil d'alta precisió que utilitza tecnologia d'injecció de tinta per transferir dissenys detallats directament sobre la peça de roba. Aquesta metodologia és ideal per a projectes que requereixen colors vius i una alta resolució en imatges complexes, sent perfecta per a comandes de petita a mitjana escala que necessiten personalització detallada.

serigrafix-dtg 2-min.JPG
DTG

SERIGRAFIA

La serigrafia és un mètode tradicional d'impressió que utilitza pantalles de malla per aplicar capes de tinta sobre el teixit, una per cada color del disseny. Aquesta tècnica destaca per la seva durabilitat i capacitat per produir colors intensos, ideal per a grans volums de producció.

SERIGAFIA

DTF

La impressió Direct to Film (DTF) consisteix a imprimir gràfics digitals en un film especial que després es transfereix al teixit mitjançant calor. Aquesta tècnica permet una gran adherència en una àmplia varietat de teixits, incloent-hi els sintètics, oferint flexibilitat i resistència en les impressions, ideal per a dissenys amb múltiples colors.

serigrafix-roses-DTF-min.jpg
DTF
serigrafix-bordat 2-min.JPG

BRODAT

El brodat és una tècnica que teixeix fils directament sobre la roba, proporcionant un acabat texturitzat i de gran qualitat que afegeix elegància i un toc distintiu a cada peça. Aquest mètode utilitza fils de diversos colors per crear els dissenys, ideal per a logotips corporatius o qualsevol altre disseny que requereixi un aspecte sofisticat i una resistència excepcional.

BRODAT

DISSENY GRÀFIC

El nostre servei de disseny gràfic t'acompanya en cada pas del procés creatiu per assegurar que les teves idees es materialitzin perfectament segons les teves necessitats. Des de la creació i adaptació de logotips fins al disseny complet de la peça de roba, el nostre equip especialitzat treballa amb tu per transformar els teus conceptes en realitat, garantint que el resultat final sigui tan funcionalment com visualment. atractiu.

pexels-george-milton-7015034-min_edited.jpg
DISSENY GRÀFIC
Sobre nosltres

Som Serigrafix.

...

ELS CLIENTS ENS AVALEN

logo-ajuntament-de-roses-serigrafix.png
logo-compartir-cadaques-serigrafix2.png
logo-grup-peralada.png
boia-nit-logo.png
centre-escolar-emporda-logo.png

PARLEM?

Carrer de Sant Sebastià, 36

17480 Roses, Girona

Click AQUÍ per xatejar per Whatsapp

Gràcies, ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Et truquem

bottom of page